Przedstawiamy pełen skład Jury konkursu Czas na rybę dla szefów kuchni Konkurs jest nominowany do Kulinarny Puchar Polski AD 2023
Zgłoszenia do 11 września http://swietokarpia.pl/cnr/konkurs/zgloszenia
Iwona Niemczewska | Klub Szefów Kuchni | Z DRUGIEJ STRONY LUSTRA
Jean Bos | Aregala Polska | Aregala Internacional
Wojciech Harapkiewicz | Szef dla Młodych Talentów | Boreczna
Szef Kurt Scheller | Akademia Kurta Schellera
Tomasz Smoczyk | The World Master Chefs Society | Resto & Winebar Omatsu by Tomasz Smoczyk
Marcin Soból | Euro-Toques Polska | Restauracja Krasnodwór
Krzysztof Robert Szulborski | Stowarzyszenie Kucharzy Polskich
Jarosław Uściński | Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni I Cukierni | Moonsfera
Jarek Walczyk | Klub Szefów Kuchni
Zapraszają:
Rybacka Lokalna Grupa Działania „Opolszczyzna”
Edukacja od kuchni – Kamil Klekowski
PGL LP Gospodarstwo Rybackie Niemodlin
Branżowi patroni medialni: